Burcunuza göre seyahat: 2020’de size hangi bölgeler iyi gelecek - Gezi Günlerim

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Wednesday, January 22, 2020

Burcunuza göre seyahat: 2020’de size hangi bölgeler iyi gelecek

Astrokartografi, astrolojinin çok azca bilinen bir alanı. Bu yolla doğum haritanıza gore o yıl hangi ülkede şifa bulabileceğinizin veya nerede nasıl huzurlu hissedeceğinizin ipuçlarını görmek olası. Kişiye özel bakılması en şu demek oluyor ki olsa da burçlara gore genel bir çıkarım yapmak da olası. Nasa’dan almış olduğumız gökyüzü çizelgelerine gore 2020 için size en iyi gelecek seyahatlerin haritasını hazırladım.



Astroloji sayesinde gezi ettiğiniz veya taşındığınız yerlerde ortaya çıkabilecek potansiyellerin neler bulunduğunu öğrenebilirsiniz. Belki yaşamınızın akışını değiştirecek bir aşk belki de bir iş imkânı rağmenıza çıkabileceğini önceden bilebilirsiniz. Astrokartografi, dünyadaki kariyer, aşk ve başarı için en iyi yerleri bulmanıza yardımcı olabilir. Doğum tarihiniz, doğum saatiniz ve doğum yerinize bakılırsa haritanızdaki gezegenlerin açılarının hesaplandığı astrokartografi sayesinde müsait ülkelere, yerlere giderek istediğiniz şeyleri elde etmeniz kolaylaşabilir. şimdi burç burç 2020 seneındaki gökyüzü vakalarına nazaran en iyi kararları alabilebeleceğiniz yerlere bakalım


Koç

çin ve irlanda’da unutulmaz deneyimler...


Yeni senenin haziran ve eylül ayları fazlaca önemli. çünkü mars tam altı ay boyunca burcunuzda kalacak. Ortalama 1 ay boyunca da burcunuzda gerileme hareketinde bulunacak. Bu nedenle hayatınızda köktencilik kararlar vermeye aleni olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu dönemde iş seyahatleriniz çok fazla olabilir. Hatta bundan dolayı özel gezilere vakitınız bile kalmayabilir. Moğolistan’ın ölgi ve khovd, çin’in kunming ve irlanda’nın dublin ayrıca hırvatistan’ın zagreb şehirlerinde unutulmaz deneyimler yaşayabilir ve iyi kararlar verebilirsiniz. Bu yıl londra, oslo ve arap emirlikleri’nde bulunan şehirlerle alakalı iş gezilerinde ise kendinizi çok savaşım ederken bulabilirsiniz. Mars gezegeni koordinatları bu alanlardan geçiş yapacağı için sizleri bu şehirlerde kendinizi ispat etme mücadelesi bekliyor olabilir.


Boğa

Hindistan size iyi gelecek


Bu sene satürn ve plüton gezegenlerinden alacağınız güçlü destek sunar sizi bambaşka başarılara götürüyor olacak. Hiç bilmediğiniz bölgeleri keşfetmek ve yeni bölgeler bulmak sizler için bu yıl coşku verici olabilir. 2018 mayıs ayından bu yana romantik olarak çok endişelı günler geçirmiş olabilirsiniz. Bu yıl kendinizi bulmak ve kaygılardan uzaklaşmak isteyeceksiniz. Senenin ilk uçurumısı yönetici gezegeniniz venüs, ikizler burcunda gerileyecek. Bu sizi daha araştırmacı yapabilir. Bu enerjinizi seyahatlerde kullanmak ise size çok iyi gelecek. 202’de hayata olan bakışınızı değiştirecek kentler içinde hindistan’daki haydarabad ve mumbai bulunuyor.


Ikizler

Keşfedici bir yolculuk, yeni ufuklar...


Bu yıl venüs burcunuzda ilerleyeceği için etkisini daha fazla hissedeceksiniz, özellikle mayıs-temmuz arasında bu gezegen merakınızı tetikleyecek. Bundan dolayı kendinizi aniden yurtdışında bir keşfetme yolculuğunuzda bulabilirsiniz. özellikle seyahatlerinizi mart ve nisan aylarına muadil getirirseniz oldukça eğlenceli bağlantılar kurabilirsiniz. Bu sene şayet başarabilirseniz brezilya’daki manaus şehri sizin için önemli olarak görülüyor. 2020’de çok gezi etme fırsatınız olmasa da birkaç seyahat deneyimi sizlere inanılmaz yeni ufuklar kazanmıştırracak.


Yengeç

ülke arasında, yeşili bolca yerlere yoğunlaşın


Yorucu ve birfazlaca mevzuda manipüle edildiğiniz bir yıl geride kaldı fakat çok şey öğrendiniz. Hatta 2019’un ikinci yarsıcaklıknda bir ihtimal de yurtdışına çıkmak isterken bazı engellerle karşılaştınız. Bu yıl daha çok ülke arasında gezmenizi öneririm. Kültürel etkinlikler ve kucak kucak yeşil alanı olan bölgeler ideal seçimler olabilir. özellikle karadeniz bölgesi ve orada da rize çamlıhemşin size çok iyi gelebilir. Fransa, irlanda ve ingiltere ile iş bağlantılarınız var ise bu alanda sorunların çözüldüğü bir yıl geçirecek ve huzurlu edeceksiniz. Belki yeni bir yerleşim de planlarınız arasına girebilir.


Aslan

Kanada önemli bir değişim noktası olacak


Bu sene çok çalıştınız ve sorumluluklarınız arttı. Işi bırakıp seyahatlere gidebilir misiniz? Yeni yılda bu suali sık sık kendinize soracaksınız. Ancak bunu düşünürken kendiniz için kısa molalar vermeyi unutmayın. Ağır sorumluluklardan kurtulup dinlenmek için seyahate çıkmayı dikkatsizlik etmeyin. Kanada sizler için ülke olarak bu yıl önemli bir değişiklik noktası olarak görünüyor. Bununla birlikte okyanus ve deniz gezileri sizi sakinleştirecek ve çok iyi gelecek. Birfazlaca gezegenin aldığı açı bu seyahatlerde kuracağınız rabıtaları önemsemenizi istiyor.


Başak

Planlı ve organize olmaya dikkat edin


2015 yılından beri belinizi doğrultmaya çalışıyorsunuz. Bu sene hiç gezmediğiniz kadar dolaşmak ve gezmek isteyeceksiniz. Aklınız çok huzurlu olacak. Belki ailenizle, çocuklarınızla gezeceksiniz. Mutlaka gezi etmek size yeni yılda çok iyi gelecek ve şifa verecek diyebiliriz. Bununla birlikte planlı ve organize olmaya dikkat edin. 2020 yılında Amerika ve ingiltere sizin için çok müsait seyahat noktaları. Bu alanlarda planlarınız varsa cesaretle ilerleyin. Bununla beraber türkiye içinde rızkınızın arttığını ve bu bölgede çok daha rahat kararlar verdiğinizi gözlemleyeceksiniz.


Terazi

Cenup afrika ya da avrupa büyük anlam ifade edecek


Yorucu bir 2019 seneı geride kaldı. Yeni yılda çok daha planlı ve organize olmalsıcaklıknız. çok ülke görmeyi veya daha önce gitmediğiniz şehirleri gezmeyi hedeflemelisiniz. Insanların değersiz huylarını düşünüp kendinizi üzmek yerine gezin ve hareket edin. Bu yıl astrokartografi haritanızda nijerya ve güney afrika sizin için çok ilgi çekici görünüyor. Bu alanlarda yaşam görüşünüz ve bakışınız efsunk bir değişime uğrayabilir. Roma ve prag da sizin için çok efsunk anlamlar anlatım edecek. Koordinatlarınıza düşen bu ülke yada şehirlerden birini bile ziyaret etmeniz 2020 akışınızda önemli değişimler yaratabilir.


Akrep

Tercihinizi barselona’dan yana kullanın


Hem maddi bununla birlikte tinsel zorluklarla savaşım vererek geçirdiğiniz bir sene geride kaldı. 2020 ise her şeyin fazlasıyla yoluna girdiği bir sene olacak. Daha bireysel seyahatlerle ruhunuzu dinlendirmeniz iyi bir fikir olabilir. çok fazla kalabalık içinde olacağınız seyahatler sizi bu yıl mutlu etmeyebilir. 2020’de ispanya ve fransa sizin için önemli olacak ülkeler. Bununla beraber azerbaycan ve kazakistan da vereceğiniz kararlarda müessir olacak. Yeni yılda eğer tek bir kente seyahat yapma hakkınız olursa bunu barselona’dan yana kullanmanızı öneririm. Yeni yılda uzakdoğu bağlantılarınız da size ayrı bir vizyon katabilir.


Yay

Kariyeriniz için kiev’e yolunuzu düşürmeye çalışın


Size nereye gidip nereye gitmeyeceğinizi söylemek pek müsait olmaz. çünkü esasen doğuştan gezi ruhlu bir gezginsiniz. Keşfetmeniz ihtiyaç duyulan her şeyi gidip bulup keşfedersiniz. 2015 seneından bu yana geçirdiğiniz yorucu süreçle alakalı koşul ve şartlar değişiyor. Kendinizi daha özgür ve baskılardan uzaklaşmış hissedeceksiniz. Bu sene ancak parasal sorunlara yoğunlaşmanız yeni keşiflere mani olabilir. Bundan dolayı en ekonomik yaklaşımla gezilerinizi organize edin. Ihmal etmeyin ki yolculuklarınızda rahat karar veren ve hiç aklınıza gelmeyen çözümleri kabul eden insanlarsınız. Bu sene kolombiya ve meksika benzer biçimde ülkeler önemli. Rusya ve ukrayna da sizin için oldukça önemli görünüyor. özellikle kiev’e yolunuzu düşürmeye çalışın. Gittiğiniz bu şehirde kariyerinizle ilgili önemli bir karar vereceksiniz.


Oğlak

Bu sene ancak iş için değil kendiniz için de gezin


Zor geçen ve zor biten koskoca bir yıldı. çok gezi yapmak zorunda kalmış olabilirsiniz. 2020 yılında da bu süreç devam edecek. Bu durum genel anlamda para kazanmak üzerine kurulu olsa da artık kendinize de vakit ayırmanız gerekiyor. Bu sizin için çok önemli bir sene. Kilit ülkeleriniz güney afrika ve çin. Bu ülkeler sizlere yeni iş kapıları açabilir ve yepyeni bir vizyon kazanmıştırrabilir. Hem de türkiye’nin arasında orta anadolu ve ege bölgesi sizi en fazla rahatlatacak alanlar olarak görülüyor. Ufak dinlence planlarını buralara yapabilirsiniz. Kıbrıs’ta sizi mutlu edecek yerler arasında.


Kova

Bir bilene sorup yolculuğa çıkın


Yorucu ve tempolu bir yıldı fakat şimdi yepyeni bir dehemmiyet başlıyor. 2020 seneı iş ve sorumluluklarınızın arttığı bir yıl olacak. Bu nedenle çok gezmeye fırsatınız olmayabilir. Bunun için önceden yapacağınız programlar çok önemli. Bu yıl sizin için en önemli ülkeler hollanda ve almanya, şehir ise barselona olarak görünüyor. Bunlardan birinde daha huzurlu karar verebilir ve hiç hayata geçiremediğiniz planlarınızı uygulamaya sokabilirsiniz. Ufak tefek oluşabilecek gezi aksiliklerine karşı her zaman daha kontrolcü olmayı unutmayın. Bunun için hep bir bilene sorarak seyahate gitmenizde yarar var.


Balık

Roma ve paris’i listenin başına koyun


2019 senesinde çokça dolaşmak ve dolaşmak istediniz fakat fırsatlarınız ve parasal imkânlarınız buna müsait olmadı. 2020 yılının böyle bir yıl olmasını asla istemiyorsunuz! Size iyi haber: yeni sene geçtiğimize hiç benzemeyecek. Bu yıl belki ABD yahut ingiltere’ye gitmek isteyebilirsiniz. Kendinizi daha güçlü anlatım edeceğiniz şehirler sizi daha fazla heyecanlandıracak. Kararlarınızı verirken roma ve paris’i listenizin en başına koyun. Buralar gitmeniz ihtiyaç duyulan bölgeler olarak görünüyor. Sadece, finlandiya veya belerus planlarınız varsa özenli ve dikkatli olun!

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Responsive Ads Here